Motor toertocht 28 mei 2016|

Als Health Spa zijnde proberen wij net iets meer te doen voor onze leden dan bij andere sportclubs. Naast dat mensen bij ons onder optimale omstandigheden in een inspirerende omgeving kunnen werken aan hun gezondheid en hun conditie, organiseren wij sinds enkele jaren onder andere een jaarlijks terugkerende motor tourrit. 

Afgelopen juni zijn wij met een gezellige groep motorliefhebbers naar het dorpje Witteveen in Drenthe gereden. Naast motorrijden staat met name het sociale karakter van dit evenement centraal.
Ook zal gedurende het hele weekend zeker het culinaire aspect niet vergeten worden. Het weekend is bedoeld als uitgelezen mogelijkheid om andere clubgenoten beter te
Afgelopen jaar hebben wij op zaterdagmorgen in alle vroegte verzameld bij de Health Spa. Na een korte kennismaking met elkaar en een heerlijke kop koffie zijn wij het weekend begonnen. Na een kort stukjesnelweg, zijn wij vanaf Gouda voornamelijk via mooie binnendoor wegen naar Drenthe gereden, waar we tegen de avond zijn aangekomen.
Het avondprogramma is geheel vrij, maar uit ervaring weten wij dat de meerderheid van de deelnemers de voorkeur geeft aan gezellig natafelen, al dan niet gevolgd door een kouddrankje aan de hotelbar.

Delen: