Uitleg omtrent het aanmelden op de Health Spa APP

Beste Health Spa leden,
 
Na een periode van een verplichte sluiting, willen wij u laten weten dat we voorzichtig weer gaan beginnen. Met veel plezier en enthousiasme starten we vanaf zaterdag 23 mei 2020 een aantal groepslessen op, uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Een overzicht van ons aanbod vindt u in de bijlage. Zondag 31 mei en maandag 1 juni Pinksteren komen de trainingen te vervallen.
 
Om ervoor te zorgen dat het aantal deelnemers beperkt blijft, is er een inschrijvingsmodule ontwikkeld. Aangezien we maar met kleine groepjes werken en we zoveel mogelijk leden de kans willen geven een training te kunnen volgen, mag u zich voorlopig voor maximaal 1 les per week inschrijven. Wij zien het als onze taak om u juist ook in deze tijd te helpen fit en gezond te blijven, de trainingen worden daarom geheel kosteloos aangeboden.
 
Alle groepslessen (m.u.v. de yoga en de small group training van Remy) starten vanaf eenzelfde verzamelpunt nl. het parkje tussen Health Spa en het Shell-benzinestation. 
 

Voor al onze klanten is een account aangemaakt in ons klantportaal. Middels de activatie van uw klantaccount kunt u onder andere:
– uw fitness sessie boeken (tot nader order niet van toepassing)
– groepslessen reserveren
– onze nieuwsberichten volgen
– uw bar-tegoed opwaarderen voor cashless betalingen
– inzicht verkrijgen in uw betalingen
 
Voor nu is het van belang dat u uw klantaccount kunt gebruiken voor het inschrijven voor de groepslessen. Dit kan op twee manieren:
1 Via het klantenportaal op
https://healthspa.dewi-online.nl/member/login 
2 Via de Health Spa App te downloaden via de Appstore (Apple) of Playstore (Android)
 
 
 
 
Wanneer je een van bovenstaande genoemde opties benadert, vul dan het emailadres in dat bekend is binnen de administratie van Health Spa. Kies vervolgens voor ‘wachtwoord vergeten’. Vul op de vervolgpagina nogmaals je bij ons bekende emailadres in en kies vervolgens op ‘wachtwoord veranderen’. Volg de instructies verder op. Wanneer u bent ingelogd, kunt u trainingen reserveren.
 
Ondanks de maatregelen die wij vanuit Health Spa nemen, willen wij benadrukken dat wij ook van u  verwachten dat u uw verantwoordelijkheid neemt. Alleen samen kunnen wij deze opstart op een veilige en verantwoorde manier vormgeven.
 
Een aantal belangrijke aandachtspunten:

 1. Houd 1,5 meter afstand.
 2. Kom alleen op afspraak en/of met reservering.
 3. Kom alleen of kom alleen met personen uit jouw huishouden.
 4. Vermijd het openbaar vervoer.
 5. Kom niet eerder dan de afgesproken starttijd naar de accommodatie.
 6. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C).
 7. Blijf thuis wanneer iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38 C) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Schud geen handen.
 9. Nies in je elleboog.
 10. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 11. Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet.
 12. Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden.
 13. Verlaat direct na het sporten de accommodatie.

 
Naast de start met de groepslessen zijn wij ons ook aan het voorbereiden op de heropening van Health Spa zelf. Zodra binnen sporten weer is toegestaan, krijgt u van ons informatie over hoe we ook dat gaan organiseren.
 
Voor nu zijn we heel blij met deze eerste stap. Onze instructeurs staan te popelen en we kijken er met ons hele team naar uit u binnenkort weer te mogen begroeten! 
 
Sportieve groet,
Team Health Spa
 

Delen: