Update 12 maart 2021

Helaas zijn er tijdens de laatste persconferentie voor ons geen versoepelingen aangekondigd. We staan te popelen om open te gaan, de nieuwe ingang is nu ook gereed en het is zo bijzonder mooi geworden! Hopelijk brengt de persconferentie van 30 maart ons goed nieuws en kunnen we in april weer open! Tot die tijd gaan wij uiteraard enthousiast verder met de ingezette koers, online en buiten lessen.

Het lesrooster staat in de Mywellnessapp. Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan binnen deze zelfde Mywellnessapp. Per les blijft een maximaal gelden van 20 deelnemers. Lessen vinden plaats voor het winkelcentrum onder de grote boom en yoga op het strand bij Millers of ook onder de grote boom. Het blijft van wezenlijk belang de 1,5 meter te respecteren, dit kunnen we alleen samen doen en daarom vragen wij hierbij jullie medewerking voor uw en onze veiligheid!
Naast de start van de buiten trainingen blijft u uiteraard ook van harte welkom bij ons online aanbod.

De verwachting is dat we bij de heropening nog wel geruime tijd moeten werken met vooraf gereserveerde lessen en sporttijden. Daarom is het belangrijk dat u digitaal kunt inschrijven via de Mywellness app. Daarom hierbij nogmaals de oproep om de installatie van de Mywellness app in orde te maken! Zie de app-store op uw telefoon.

U heeft nog geen Mywellnessaccount en maakt graag gebruik van persoonlijke ondersteuning.
De telefonische ondersteuning is bereikbaar vanaf maandag 1 februari 2021: Maandagmorgen, dinsdagmorgen en donderdagmorgen, vrijdagmorgen van 9:00 tot 11:00 uur Maandag, dinsdag van 18:00 – 20:00 uur


We kunnen niet wachten u weer gewoon te mogen ontvangen! Hopelijk in april!

Sportieve groet,
Team Health Spa