Update 14 Januari 2022

Beste Health Spa leden,
 
Allereerst, ook al is het nieuwe jaar al 14 dagen oud, een heel gelukkig, gezond, mooi en sportief nieuw jaar gewenst! Om dit jaar feestelijk in te luiden ligt er voor al ons leden een cadeautje klaar. En het is dubbel feest! Het ziet ernaar uit dat wij vanaf a.s. zaterdag weer open mogen. Als we de nieuwsberichten vooruitlopend op de persconferentie mogen geloven, wordt het binnen sporten onder voorwaarden weer mogelijk en is buiten sporten tot 20:00 uur weer toegestaan. Aangezien we de specifieke informatie pas morgenavond na 19:00 uur met zekerheid kunnen communiceren, willen we u nu alvast laten weten dat wij er klaar voor zijn om iedereen vanaf a.s. zaterdagochtend met open armen te ontvangen! Onze uitgesproken hoop in de brief van 19 december dat de persconferentie van 14 januari weer positief nieuws brengt, komt uit.
 
We realiseren ons dat iedereen staat te popelen om weer te starten. Daarom hebben we vandaag de lessen alweer online gezet en is reserveren tot maximaal een week vooruit weer mogelijk. We hopen u allen in goede gezondheid de komende week weer live te treffen!
 
Zoals gecommuniceerd en bekend is in december gewoon geïncasseerd met de belofte dat de lockdown periode later wordt verrekend. Dit hadden we graag met de aankomende incassoronde gerealiseerd. Helaas blijkt dit een zeer ingewikkeld proces, waardoor we genoodzaakt zijn in januari de gebruikelijke bedragen te incasseren. We vragen uw begrip en medewerking hierin en vragen u vriendelijk niet te storneren. Momenteel werken we hard aan de oplossing, zodat de compensatie van de lockdown periode met de daarop volgende incassoronde wordt verrekend.
 
In afwachting van de definitieve regelgeving die morgenavond tijdens de persconferentie duidelijk wordt, komen we indien nodig later nog bij u terug.
 
Mochten er na deze mail nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan kunt u contact opnemen via receptie@healthspa.nl
 
Sportieve groet,
Team Health Spa