Update 15 april

Beste leden,

Uw en ons geduld wordt helaas nog langer op de proef gesteld.  Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag 13 april zijn er  voor ons wederom geen versoepelingen aangekondigd. We gaan er nu vanuit dat we begin mei  wellicht weer onze deuren mogen openen en wat wordt het dan een feest om u weer te mogen ontmoeten! Dat vooruitzicht stemt ons positief! 

In de tussentijd gaan wij gewoon enthousiast verder met de ingezette koers, online en buiten lessen! 

Het lesrooster staat in de Mywellnessapp. Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan binnen deze zelfde Mywellnessapp. Per les blijft een maximaal gelden van 20 deelnemers. Lessen vinden plaats voor het winkelcentrum onder de grote boom en yoga op het strand bij Millers of ook onder de grote boom. Het blijft van wezenlijk belang de 1,5 meter te respecteren, dit kunnen we alleen samen doen en daarom vragen wij wederom hierbij jullie medewerking voor uw en onze veiligheid! Ook blijft u 
uiteraard van harte welkom bij onze online lessen. 

De verwachting is dat we bij de heropening nog wel geruime tijd moeten werken met vooraf gereserveerde lessen en sporttijden. Daarom is het belangrijk dat u digitaal kunt inschrijven via de Mywellness app. Hierbij nogmaals de oproep om de installatie van de Mywellness app in orde te maken! Zie de app-store op uw telefoon. 

We kunnen niet wachten onze totaal vernieuwde club open te stellen. Hopelijk krijgen we begin mei positief bericht! Tot die tijd, zorg goed voor uzelf, blijf in beweging en stay safe! 

Sportieve groet,
Team Health Spa