Update 18 november 2020

Beste leden 

Wij zijn, waarschijnlijk net als u, blij met het bericht dat de cijfers dalen en de maatregelen weer enigszins versoepeld worden. De grootste positieve verandering voor u en ons is dat we vanaf morgen de groepslessen weer mogen opstarten.

Als uitgangspunt blijft het voor onze club belangrijk dat we met elkaar de 1,5 meter waarborgen en dat we het aantal gelijktijdig aanwezige sporters kunnen monitoren. Dit betekent dat reserveren (en het annuleren van reserveringen wanneer u onverwacht toch niet kunt) verplicht blijft! Voor de groepslessen geldt een maximum van 20 deelnemers en tijdens een spinningles zijn maximaal 15 deelnemers toegestaan. Voor de fitnessruimte blijft het maximum van 30 sporters gelden. De duur van een fitnesssessie blijft 75 minuten en u wordt nog steeds vriendelijk verzocht om na het sporten weer zo snel mogelijk te vertrekken. De kleedkamers en douches moeten wij tot nader order gesloten houden voor alle sporters. 

De sauna en het zwembad blijft geopend voor maximaal 20 gelijktijdige klanten. De klanten die specifiek gereserveerd hebben voor sauna en zwembad mogen wél gebruik maken van de kleedkamers omdat dit voor dit bezoek noodzakelijk is.

Bovenstaande maatregelen gelden vanaf donderdag 19 november.

We willen u via deze weg heel erg bedanken voor uw begrip, instelling, inzet en medewerking. Mede door uw genomen verantwoordelijkheid is het gelukt de besmettingscijfers omlaag te brengen. Ook voor de komende periode doen wij een beroep op u. Alleen wanneer we met elkaar nauwgezet de regels van de overheid blijven volgen, komt er een einde aan deze periode. We zijn blij dat we open zijn en dat we met elkaar kunnen blijven sporten! 

Vriendelijke, sportieve groet,
Team Health Spa