update 24 Maart 2021

Beste leden,

Helaas zijn er tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag 23 maart voor ons geen versoepelingen aangekondigd. We houden goede moed, we kunnen niet wachten om onze deuren te openen, maar we moeten nog even geduld hebben! Wanneer de persconferentie van 13 april mogelijkheden biedt, laten we u dit zo snel mogelijk weten. Tot die tijd gaan wij gewoon enthousiast verder met de ingezette koers, online en buiten lessen.

Het lesrooster staat in de Mywellnessapp. Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan binnen deze zelfde Mywellnessapp. Per les blijft een maximaal gelden van 20 deelnemers. Lessen vinden plaats voor het winkelcentrum onder de grote boom en yoga op het strand bij Millers of ook onder de grote boom. Het blijft van wezenlijk belang de 1,5 meter te respecteren, dit kunnen we alleen samen doen en daarom vragen wij hierbij jullie medewerking voor uw en onze veiligheid! Ook blijft u 
uiteraard van harte welkom bij onze online lessen. 

De verwachting is dat we bij de heropening nog wel geruime tijd moeten werken met vooraf gereserveerde lessen en sporttijden. Daarom is het belangrijk dat u digitaal kunt inschrijven via de Mywellness app. Hierbij nogmaals de oproep om de installatie van de Mywellness app in orde te maken! Zie de app-store op uw telefoon. 

We kunnen niet wachten u weer te mogen ontvangen in onze totaal vernieuwde club! Hopelijk krijgen we 13 april perspectief op een heropening! Tot die tijd, zorg goed voor uzelf, blijf in beweging en stay safe! 

Sportieve groet,
Team Health Spa