Update 25 februari 2021

Beste leden,

Helaas betekenen de versoepelingen voor de fitnessbranche na de persconferentie van gisteren, dinsdag 23 februari, nog niet dat we open mogen. Wel kunnen we enigszins aangepast samen het buiten sporten weer opstarten!

Vanaf aanstaande zaterdag starten deze buiten trainingen! Het lesrooster staat in de Mywellnessapp. Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan binnen deze zelfde Mywellnessapp. Per les geldt een maximaal van 20 deelnemers. Lessen vinden plaats voor het winkelcentrum onder de grote boom en yoga op het strand bij Millers of ook onder de grote boom. Het blijft van wezenlijk belang de 1,5 meter te respecteren, dit kunnen we alleen samen doen en daarom vragen wij hierbij jullie medewerking voor uw en onze veiligheid!

Naast de start van de buiten trainingen gaan wij uiteraard ook door met ons online aanbod. Ook bij deze lessen blijft u online van harte welkom!

De verwachting is dat we bij de heropening nog wel geruime tijd moeten werken met vooraf gereserveerde lessen en sporttijden. Daarom is het belangrijk dat u digitaal kunt inschrijven via de Mywellness app. Daarom hierbij nogmaals de oproep om de installatie van de Mywellness app in orde te maken! Zie de app-store op uw telefoon.

We wachten nu op het nieuws van 15 maart en duimen dat we dan weer open mogen. We zien er zó naar uit om jullie in onze totaal vernieuwde club weer te mogen verwelkomen!!

Voor nu houd vol, zorg goed voor u zelf, leef gezond en blijf in beweging! We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten bij onze buiten trainingen of tijdens ons online aanbod! Zo kunt u straks goed voorbereid aan de slag wanneer we u weer live mogen ontvangen in onze mooie nieuwe club!

Sportieve groet,
Team Health Spa