update 3 november 2020

Beste leden,

Zoals jullie waarschijnlijk in de persconferentie van vanavond al vernomen hebben, zijn er weer aanscherpingen omtrent de corona maatregelen!

Dit betekent voor onze club dat we vanaf woensdagavond 22:00 uur twee weken lang geen groepstrainingen meer mogen verzorgen. Dit geldt dus helaas voor al onze lessen! Ook moet de sauna en het zwembad dicht voor twee weken.

We begrijpen uw teleurstelling, ook wij zouden liever alles anders zien. We vragen u om begrip, voor ons is dit pure overmacht. Het positieve is dat we gelukkig open mogen blijven en u gewoon kunt komen sporten. Ook wanneer u niet gewend bent om individueel te trainen, helpen wij u graag met een trainingsschema of individueel advies op maat! Juist in deze tijd is het van groot belang dat u investeert in uw fysieke en mentale gezondheid. Onze fitnessinstructeurs helpen u graag op weg.

Wij hopen dat deze extra maatregelen eraan bijdragen dat de cijfers weer verder dalen, zodat we de groepslessen wellicht over twee weken alweer kunnen hervatten!

Zorg goed voor u zelf en blijf gezond!

Sportieve groet,
Team Heatlh Spa