Update 7 februari 2021

Beste Health Spa leden,

Helaas hebben we afgelopen week te horen gekregen dat de lockdown is verlengd. We hopen dat de persconferentie van 23 februari ons een spoedige heropening in het vooruitzicht biedt. In de tussentijd doen wij er alles aan om onze club tip top in orde te maken. De verbouwing is bijna afgerond, de nieuwe ingang is gereed, wij kijken ernaar uit om jullie allemaal straks weer live te mogen ontvangen in onze geheel vernieuwde entourage!

Aangezien de verwachting is dat we bij de heropening nog wel geruime tijd zullen moeten werken met vooraf gereserveerde lessen en sporttijden, blijft het  inschrijven een vereiste. In een laatste bericht hebben we u laten weten dat we voor het digitaal inschrijven gebruik gaan maken van de Mywellness app. Om ervoor te zorgen dat u er straks ook klaar voor bent, hierbij nogmaals de oproep om de installatie van de Mywellness app in orde te maken! Zie app store van uw telefoon.

Voor nu houd vol, zorg goed voor u zelf, leef gezond en blijf in beweging! Dan hopen we jullie allemaal zo spoedig mogelijk weer te mogen ontvangen in onze club!

Sportieve groet,
Team Health Spa