Update voor 19 Mei 2021

Er gloort licht aan de horizon,... Wat een feest! Het ziet ernaar uit dat we vanaf woensdag 19 mei weer open mogen. Uiteraard op aangepaste wijze en daarover informeren wij u graag.

Fitness:
In totaal mogen wij maximaal 30 sporters tegelijkertijd in de fitnessruimte toestaan. Dit betekent dat er fitnesstijdsblokken van 1 uur gecreëerd worden (reserveren moet via de Mywellness app).

Groepslessen:
Ook is er binnen weer een beperkt aanbod van groepslessen mogelijk. Yoga, pilates en body pump lessen worden weer gegeven. Voor deze groepslessen binnen geldt een maximum van 15 personen (reserveren moet via de Mywellness app).
Tot op heden zijn de High-intensity / Spinning lessen niet toegestaan.

Buitenlessen:
De buitenlessen gaan door met een maximum aantal van 20 deelnemers (reserveren moet via de Mywellness app).

Aangezien wij de richtlijnen van het maximum aantal bezoekers strikt moeten naleven is juist gebruik van de Mywellness app cruciaal. De fitnessblokken, zwembadblokken en bovenstaande groepslessen worden zo spoedig mogelijk zichtbaar in de app. Voor de fitnesstijdsblokken van 1 uur geldt dat u vijf minuten voor het einde van het blok Health Spa weer moet verlaten. Op deze manier kunnen we veiligstellen dat er geen overlap plaatsvindt.
Voor alle bezoekers geldt dat er geen omkleedruimte ter beschikking gesteld mag worden. U zult dus zowel in sportkleding moeten arriveren als vertrekken.

Zwembad:
De bezoekers van het zwembad mogen wel gebuik maken van de kleedkamers. Maximum aantal bezoekers per blok is 15 leden (reserveren moet via de Mywellness app).

Incasso / betalingen:
Vanaf heden vindt de incasso of betaling aan de receptie plaats per 4 weken in plaats van elke eerste van de maand.
De abonnementsgelden blijven gelijk. 
De abonnementen gaan weer in vanaf 19 mei 2021 en de eerste incasso staat gepland rond 1 juni 2021. 

Inleveren uitgeleende materialen: 
Voor een goede start is het van belang dat het uitgeleende materiaal weer ingeleverd wordt. Graag weer schoon en netjes retour,  zodat we woensdag 19 mei weer met onze complete inventaris kunnen starten.  
Materialen kunnen ingeleverd worden op onderstaande data:
Vrijdag 14 mei van 9.00 tot 17.00
Zaterdag 15 mei 9.00 tot 17.00
Zondag 16 mei van 9.00 tot 15.00
Maandag 17 mei 9.00 tot 17.00
Dinsdag  18 mei 9.00 tot 21.00

We zijn blij met deze positieve ontwikkelingen en het vooruitzicht dat we straks weer kunnen starten! We houden nog wel een slag om de arm in verband met de ‘pauzeknop’ van Rutte, maar vooralsnog gaan we ervan uit dat we u weer live mogen begroeten in onze mooie nieuwe club vanaf woensdag 19 mei! We gaan er samen weer tegenaan!
 

Sportieve groet,

Team Health Spa