NL actief (Fitvak) erkend preventiecentrum

NL ACTIEF (voorheen Fit!vak) is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Ze staat voor het nieuwe kwaliteitskader en biedt sport- en bewegingsbedrijven meer mogelijkheden om zich individueel te positioneren en te profileren met onder meer hun specifieke faciliteiten, activiteiten en gediplomeerde medewerkers. Dit geeft consumenten een beter idee van het aanbod van het bedrijf en de kwaliteiten die daarbinnen worden geboden. Op basis daarvan kunnen consumenten ook een meer weloverwogen keuze maken voor een sport- en bewegingsbedrijf.
Health Spa is een van de eerste 10 centra in Nederland door nl NL actief (Fit!vak) erkende leefstijl en preventie centra.
Onze visie is mensen op een plezierige manier te helpen naar een gezonde leefstijl. Alle mensen zijn welkom om bij ons hun doelstelling(en) te realiseren. Hiervoor zijn, naast goede faciliteiten, erkend opgeleide leefstijl coaches een vereiste.

Onze expertise richt zich op het BRAVO principe met aandacht voor Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning. Door aandacht voor een brede interventie hebben wij een samenwerking opgebouwd met andere sportaanbieders, werkgevers en medici & paramedici. U kunt bij ons met plezier starten en werken aan een gezonde leefstijl, preventief en curatief. Met een verwijzing van een medicus kunt u starten met een beproefde interventie “De Beweeg Therapie®”.
Start met een vrijblijvende kennismaking om de sfeer in onze club te ervaren.

Informatie preventie

Delen: