NL actief (Fitvak) erkend preventiecentrum

Onze visie is mensen op een plezierige manier te helpen naar een gezonde leefstijl. Alle mensen zijn welkom om bij ons hun doelstelling(en) te realiseren. Hiervoor zijn, naast goede faciliteiten, erkend opgeleide leefstijlcoaches een vereiste. Mede hierdoor werkt Health Spa samen met NL Actief, voorheen Fit!Vak. Dankzij NL Actief kunnen wij worden erkend als preventiecentrum. Hierdoor is Health Spa één van de tien eerste centra in Nederland dat zich erkend leefstijl en preventiecentrum mag noemen.

Wat is NL Actief?

NL Actief is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Ze staan voor het nieuwe kwaliteitskader en biedt sport- en bewegingsbedrijven meer mogelijkheden om zich individueel te positioneren en te profileren met onder meer hun specifieke faciliteiten, activiteiten en gedipomeerde medewerkers. Dit geeft consumenten een beter idee van het aanbod van het bedrijf en de kwaliteiten die daarbinnen worden geboden. Op basis daarvan kunnen consumenten ook een meer weloverwogen keuze maken voor een sport- en bewegingsbedrijf.

BRAVO-Principe

Onze expertise richt zich op het BRAVO-principe met aandacht voor:

  • Bewegen
  • Roken
  • Alcohol
  • Voeding
  • Ontspanning

Door aandcaht voor een brede interventie hebben wij een samenwerking opgebouwd met andere sportaanbieders, werkgevers en medici & paramedici. U kunt bij ons met plezier starten en werken aan een gezonde leefstijl, preventief en curatief. Met een verwijzing van een medicus kunt u starten met een beproefde interventie "De Beweeg Therapie".

Informatie stoppen met rokenDe gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Lees hier onze Privacy Policy voor meer informatie.
Delen: