Stoppen met roken

Wil je graag stoppen met roken? Of misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd? U kunt zich afvragen waarom dit toen niet gelukt is. Om u te helpen hebben wij een 12 weken durend programma genaamd "Body & Mind". Met dit programma is de kans 9 keer groter dat het u lukt!

Health Spa streeft naar een rookvrije gemeente Den Haag, en een rookvrije samenleving in 2030! Onze coaches Evert-Jan en Ronald zijn geregistreerd in het 'Kwaliteitsregister Stoppen met Roken'. Dit geeft aan dat zij zijn gespecialiseerd om u te begeleiden naar een rookvrij leven en uw leefstijl te verbeteren.

Het unieke 3-in-1 programma

Body & Mind wordt gezien als een 3-in-1 programma en bestaat uit:

  • Persoonlijke coaching
  • Beweegprogramma
  • Voedingsadvies

Volgens de bekende longarts Wanda de Kanter gaat de methode van Body & Mind in samenwerking met Fitness Centers een grote doorbraak betekenen in de tabaksverslaving.

Wat kost mij dit?

Het Body & Mind programma wordt door bijna alle zorgverzekeraars geheel of deels vergoed. De eigen bijdrage voor het sporten tijdens de cursus is €5,00 per week. Dit geeft u de gelegenheid onbeperkt gebruik te maken van de fitness en groepslessen.

Plan een Intake!

Health Spa nodigt iedereen uit om kennis te maken met het programma. Daarom nodigen wij u graag uit voor een intake en een kennismakingsgesprek. U hoeft hiervoor niet direct te stoppen met roken. Samen met een coach maakt u eerst een plan voor uw persoonlijk Body & Mind programma.

De intakes beginnen 1 mei 2017. Bij veel inschrijvingen starten wij in kleine groepjes. Aanmelden kan bij onze receptie, telefonisch via 070 323 56 29 of via het onderstaande formulier. Succes!

 

Informatie stoppen met roken

Delen: