Tarieven groepslessen en fitness

Bij Health Spa staat advies op maat centraal. Een advies op maat begint met persoonlijke begeleiding. Om u op maat te helpen vragen wij u de onderstaande lidmaatschapstest te maken. Wanneer u de lidmaatschapstest invult ontvangt u van ons direct een overzicht met onze tarieven en ontvangt u dit ook in uw mailbox.

Wanneer u in het bezit bent van een actief lidmaatschap bij Health Spa kunt u onbeperkt gebruik maken van onze fitnessfaciliten, groepslessen en bijbehorende ondersteuning zoals het leefstijltraject en de Health Check. Zelfs de Small Group Trainingen in onze fitnesszaal vallen – net als als alle andere groeplessen – binnen uw abonnement.
 
Een goede persoonlijke begeleiding staat bij ons met stip op één. Op deze manier behalen wij samen met u de doelstelling(en) die u voor ogen heeft. Onze begeleiding begint vanaf de eerste dag dat u kennis maakt met Health Spa.
 
Bent u geïnteresseerd in onze faciliteiten en wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan via 070 323 56 29 of mail ons naar info@healthspa.nl

Aanvraag tarieven

Delen: