Binnen 90 dagen rookvrij?

Binnen 90 dagen rookvrij?

STOP MET ROKEN

EN BEGIN VANDAAG NOG AAN EEN GEZONDER LEVEN

Het aanleren van goede gewoontes is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Nog moeilijker is het afleren van slechte gewoontes, zoals roken. Zelfs als u weet dat stoppen met roken veel voordelen heeft, dan blijft het lastig. 

Daarom hebben wij in samenwerking met Body&Mind misschien wel de beste manier ontwikkeld om te stoppen met roken. De kans om te stoppen is met dit programma dan ook negen keer groter dan bij andere methoden.

VOORDELEN BODY&MIND PROGRAMMA

  • Intensieve begeleiding door rook coach
  • 90 dagen programma
  • Vergoed door meeste zorgverzekeraars
  • Persoonlijk beweeg- en sportadvies
  • Voedingsbegeleiding op maat

In 90 dagen helpen wij u om te stoppen. En we geven niet alleen tips, maar begeleiden u ook dus actief! Het bewezen programma bestaat uit 3 onderdelen: 1. Persoonlijke begeleiding 2. Beweegprogramma 3. Voedingsadvies

Vergoed door meeste zorgverzekeraars

Wilt u zelf stoppen en hebt u in 2018 uw eigen risico al gebruikt? Wacht dan niet tot januari maar schrijf u deze maand nog in om te stoppen met roken. De meeste zorgverzekeraars vergoeden ons Body&Mind stoppen met rokenprogramma geheel of gedeeltelijk!

Rookt u zelf niet? Introduceer dan familieleden, collega’s, buren, vrienden of vriendinnen die willen stoppen. Zij mogen ter introductie voor 5 euro per week 12 weken lang gebruik maken van ons sportcentrum.  

TIP: ZET DE EERSTE STAP OP WEG NAAR EEN GEZONDER LEVEN  

In 90 dagen stoppen met roken en gezonder leven!

De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Lees ons privacy beleid voor meer informatie.


Google Review

Onze leden zijn super tevreden!  

"Zeer goede begeleiding, ruim opgezet en goede apparatuur." "Goede voorzieningen en vriendelijk personeel ." "Mooie sportschool met deskundig personeel, een echte aanrader! "