Visie Health Spa

Health Spa streeft naar een hoogwaardige kwaliteit aan faciliteiten en goed opgeleide en ingewerkte medewerkers, om zo een hoogwaardige service en beleving te realiseren voor klanten, in een vertrouwde omgeving met een prettige en gemoedelijke sfeer.
Wij geven u graag een beter inzicht in onze manier van werken op basis van:

  • Traject 
  • Innovatie
  • Samenwerking 

Traject

De deelnemers die een lidmaatschap hebben afgesloten komen in een weloverwogen traject terecht, het “Health Spa Leefstijlplan”. Dit traject geeft aan op welke manier wij als medewerkers samen met u streven naar resultaat. Het traject heeft vijf pijlers:

  1. Instructie
  2. Begeleiding
  3. Informatie
  4. Educatie
  5. Feedback

Op deze manier trachten wij een duurzame band te realiseren met onze leden en de retentie hoog te houden.
 

Innovatie

Health Spa zal te allen tijde werken aan innovatie ten behoeve van onze leden en ook om de concurrentie voor te blijven met een onderscheidende instelling en een onderscheidend faciliteitenaanbod. Hiermee is Health Spa bereid om te investeren in nieuwe ontwikkelingen in de markt en samenwerking aan te gaan met externe partijen.

 
Samenwerking

Health Spa is lid van de brancheorganisatie NL Actief en is een van de eerste preventiecentra in Nederland. Ook is Health Spa erkend door LERF (Landelijke Erkenningsregeling Fitness) waarmee alle voorwaarden van de consumentenbond wordt voldaan.
 
Daarnaast heeft Health Spa samenwerking met andere partijen in de markt die zich inzetten voor een gezonde leefstijl en optimale inzetbaarheid
 
International Health Spa
Casper Visser

IdeeënbusDe gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Lees hier onze Privacy Policy voor meer informatie.
Delen: