​Aandacht voor naleven sauna & zwembad regels !

Beste leden,

In dit artikel willen we graag jullie aandacht vragen voor het belang van het naleven van de regels in onze sauna en zwembad faciliteiten. Het is essentieel dat iedereen zich bewust is van deze regels en zich eraan houdt, zodat we een veilige en prettige omgeving kunnen creëren voor alle bezoekers.

Strengere regels voor zwembadwater in 2024

Een belangrijk punt waar we jullie over willen informeren, zijn de nieuwe en strengere regels met betrekking tot het zwembadwater die in 2024 van kracht worden. Deze nieuwe normen zijn opgesteld om de kwaliteit van het water te verbeteren en ervoor te zorgen dat er minder kans is op besmetting of gezondheidsproblemen.

Volgende zwemkledij is toegelaten (in lycra):

Bikini, badpak & aansluitende zwembroek.

Volgende zwemkledij is niet toegelaten:

Zwemshort boven de knie & zwemshort onder de knie, zo ook spinningbroeken.
Ondergoed en of ondergoed onder zwemkledij.

Douchen na gebruik van sauna of stoomkamer !!!

Een andere belangrijke regel die we willen benadrukken, is het douchen na gebruik van de sauna of stoomkamer. Het is van groot belang dat iedereen zich voorafgaand aan het betreden van het zwembadgedeelte grondig afspoelt onder de douche. Dit draagt bij aan een goede persoonlijke hygiëne en helpt om eventuele bacteriën of ziektekiemen te verwijderen.

Consequenties bij overtreding van de regels !

Wij willen benadrukken dat het naleven van deze regels essentieel is voor ieders gezondheid en welzijn. Daarom zullen wij als managementteam streng toezicht houden op de naleving ervan.

Indien een lid herhaaldelijk de regels overtreedt, kunnen er consequenties volgen, variërend van een waarschuwing tot tijdelijke schorsing of zelfs permanent verbod op toegang tot onze faciliteiten. Wij vragen jullie begrip en medewerking om ervoor te zorgen dat we samen een veilige en aangename omgeving behouden.

Sauna & zwembadreglement

Tot slot willen we jullie eraan herinneren dat ons sauna & zwembadreglement altijd beschikbaar is voor inzage. Dit reglement bevat gedetailleerde informatie over alle regels en richtlijnen die gelden binnen onze faciliteiten. Wij raden alle leden aan om dit reglement grondig door te nemen en op de hoogte te zijn van de geldende voorschriften.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor het belang van het naleven van deze regels en rekenen op jullie medewerking om een veilige en hygiënische omgeving te creëren voor alle sauna- en zwembadbezoekers.


Met vriendelijke groet,

Het Health Spa team