Sauna & zwembad tarieven

Bij Health Spa staat advies op maat centraal. Een advies op maat begint met persoonlijke begeleiding. Om u op maat te helpen vragen wij u de onderstaande lidmaatschapstest te maken. Wanneer u de lidmaatschapstest invult ontvangt u van ons direct een overzicht met onze tarieven en ontvangt u dit ook in uw mailbox.

Health Spa focust zich op de balans tussen bewegen en ontspanning. Wij raden u daarom aan om te kiezen voor het All In abonnement. Is uw doelstelling voornamelijk ontspanning dan is dit vanzelfsprekend geen probleem! U kunt bij ons namelijk ook kiezen om alleen gebruik te maken van de sauna en het zwembad. Op deze manier helpen wij iedereen om zijn/haar doel te behalen.
 
Een goede persoonlijke begeleiding staat bij ons met stip op één. Op deze manier behalen wij samen met u de doelstelling(en) die u voor ogen heeft. Onze begeleiding begint vanaf de eerste dag dat u kennis maakt met Health Spa.

Wij willen graag dat iedereen zichzelf kan zijn en zich prettig voelt. Wij doen in elk geval ons uiterste best om een fijne sfeer te creëren en alles in optimale conditie te houden. Om dat te bereiken ontkomen wij niet aan een aantal huisregels die gelden binnen ons gehele sportcentrum en voor alle bezoekers. De meeste regels spreken voor zich maar we willen wel graag dat iedereen ons reglement een keer heeft bekeken. Bekijk hier ons reglement en de algemene voorwaarden. 
 
​Bent u geïnteresseerd in onze faciliteiten en wilt u hier meer informatie over? Vul dan onderstaand formulier in.