Individueel sportenHeeft u altijd al gesport of bent u van plan dit (opnieuw)te gaan doen? Wij helpen u graag om een fittere en betere versie van uzelf te worden!

Health Spa richt zich niet alleen op fitness maar vooral ook op leefstijl. We vinden het belangrijk dat er een goed balans ontstaat tussen verstandig bewegen, rust, ontspanning en voeding. Dit balans in combinatie met veel persoonlijke aandacht is ons succes. Met behulp van de volgende technieken zijn wij nog beter in staat om uw doelstellingen samen met u te behalen:

Health Spa is een van de eerste “groene fitnessclubs” in Nederland! Doordat u beweegt (Moves) op onze toestellen ontstaat er energie. Deze energie gebruiken we weer in ons sportcentrum. Er is zelfs een klassement dat bijhoudt wie de meeste energie per maand opwekt! Klik hier voor het klassement.

 

De nieuwste apparatuur

Onze Health Club bezit de allernieuwste fitness- en cardioapparatuur van Technogym Wellness System. De Artis-lijn trainingstoestellen garanderen u de allerlaatste innovaties op het gebied van cardiotraining én spieropbouw. Op deze manier kunnen wij u optimaal ondersteunen om uw gewenste resultaat te behalen!
 
Verder hebben veel van onze toestellen een internetverbinding zodat u tijden het trainen kan surfen op het web. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om uw iPhone of iPod direct in een toestel in te pluggen. Zo kunt u uw eigen muziek en/of videoclip luisteren via de beeldschermen. 

Health Spa leefstijl & begeleiding

Onze leden krijgen allemaal de gelegenheid om gebruik te maken van Health Spa leefstijl advies en begeleiding. De filosofie achter het Health Spa leefstijl advies: advies op maat en er is tijd nodig om mensen goed te kunnen helpen. 
En om er achter komen hoe mensen denken over gezondheid, gedrag en leefstijl. Wij starten daarom ook met 4 personal trainingen in de eerste maand gevolgd door een evaluatie iedere twee maanden om de voortgang te monitoren en de trainingsprogramma’s op het juiste niveau te brengen. Daarnaast geven wij ook uitleg over gezondheid, gedrag en leefstijl. 

Een goede balans in rust/ontspanning, voeding, en inspanning spelen een belangrijke rol in de kwaliteit van leven. Vanzelfsprekend blijft de deelnemer in het traject zelf bepalen waar behoefte aan is. 

De medewerkers van Health Spa werken als team en zullen u zo goed mogelijk ondersteunen. Naast de reguliere begeleiding is het ook mogelijk om een intensieve begeleiding te nemen. Dit kan doormiddel van een speciaal traject het Actief-NL I-Fitness plan, de B&M Stoppen met roken cursus of De Beweeg Therapie; training met medische verwijzing. Heeft u behoefte aan meer begeleiding dan kunt u deze tegen een extra vergoeding verkrijgen via de bij ons aangesloten Personal Trainers. Heeft u een medische klacht dan kunt u ook terecht bij een van onze fysiotherapeuten. 

 

Een persoonlijk en effectief trainingsprogramma

De nieuwe technologie van Technogym zorgt ervoor dat alle data wordt opgeslagen. Aan de hand van deze data zijn wij in staat om een persoonlijk en effectief trainingsprogramma samen te stellen. Dit trainingsprogramma zal volledig zijn aangepast aan uw huidige conditieniveau en doelstellingen en worden opgeslagen op het draagbare Technogym System Geheugen (TGS-sleutel). 

De centrale computer in onze accommodatie houdt alle trainingsgegevens bij. De gehele trainingsperiode bekijken we samen met u aan de hand van overzichtelijke grafieken. U kunt hier informatie aflezen als:

  • Calorieverbruik
  • VO2max (Maximale zuurstofopname)
  • Hartfrequenties
  • Trainingsduur

Met deze informatie gaan wij u helpen voor een beter resultaat! Mocht u, net als wij, zin hebben om aan de slag te gaan? Bel dan naar 070-3235629 of mail naar info@healtspa.nl.

Informatie aanvragen