Stoppen met Roken

Health Spa maakt stoppen met roken nog aantrekkelijker.

Speelt u met de gedachte om te stoppen met roken? Voor veel rokers is het effect van roken op je gezondheid een reden om te stoppen. 

Health Spa is een zeer servicegericht modern sport- en lifestyle centrum dat volledig staat achter de doelstellingen voor een rookvrije generatie voor kinderen. Daarom bieden we binnen Health Spa het nieuwe en het door Trimbos, huisartsen en zorgverzekeraars goedgekeurd stoppen met roken programma “Rookvrij en Fitter” aan, want stoppen onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. 

Dit uniek programma bevat twee componenten: stoppen met roken gecombineerd met gezond bewegen. Dit zorgt ervoor dat u succesvol kunt stoppen met roken en ook fitter kunt worden. Hierdoor hebt u veel minder last van ontwenningsverschijnselen. U komt minder aan en wordt fitter.

Het programma wordt vanuit uw basisverzekering volledig vergoed door alle zorgverzekeraars (m.u.v. DSW) 

Wat kan ik verwachten?
Deelname aan het stoppen met roken programma start met een uitgebreide intake. 
Keuze uit groepssessies of individuele sessies
Fresh Air Walks, wandelingen die u het hele jaar mag blijven doen.
Een overgangsgesprek na de intensieve cursus van drie weken. U wordt gestimuleerd om te gaan of blijven sporten. 

Nieuwe Health Spa leden krijgen een aanbod van Health Spa met extra support van een coach en korting op een 3 maanden proefperiode na het stoppen met roken programma. U kunt kiezen uit een 3 maanden aanbieding met zwembad en sauna of een aanbieding met bewegen. 

Waarom stoppen met roken?
• Gezonder leven
• Betere conditie 
• Meer geld overhouden
• Mooiere huid
• Mooiere tanden
• Frissere adem 
• Vruchtbaarder
• Weer baas over eigen leven 
Door al deze voordelen blijft u gemotiveerd en kunt u het beter volhouden om niet meer te roken.

Stoppen met roken erkende coaches:

Toon Vollering 
Coach,  mede ontwikkelaar van Rookvrij en Fitter.

Voor stoppen met roken is het nooit te laat. Na 40 jaar gerookt te hebben, met talloze stoppogingen, ben ik gestopt. Beweging heeft mij hierbij enorm geholpen. Daarom heb ik de basis gelegd om in één programma te stoppen met roken en tegelijkertijd gezond te bewegen. Nu helpen mijn team en ik anderen om ook te stoppen met roken zonder afkickverschijnselen en gewichtstoename. 

Magalie Hooi
Erkend coach en coördinator Den Haag. 

Op 13-jarige leeftijd verloor ik mijn vader aan longkanker, een ziekte die door roken was veroorzaakt. Reden voor mij om niet te gaan roken en een gezonde levensstijl op na te streven. Ik wil dat het goed gaat met mensen en wil daarbij aan bijdragen. Als catwalk coach was ik al bezig om mensen te stimuleren en te motiveren om in zichzelf te geloven en meer zelfvertrouwen te krijgen. Mijn intentie is om deze actieve en motiverende aanpak voort te zetten in de functie van stoppen met roken coach. 

Voor meer informatie en/of inschrijven:

Kom gerust langs voor vrijblijvende informatie over het stoppen met roken programma. U kunt ook altijd contact met Health Spa opnemen. Dit kan telefonisch via 070 323 56 29 

Of kijkt u op www.rookvrijenfitter.nl

Bellen met Rookvrij en Fitter kan ook op 070-888 00 01 of 06-40 33 89 59 of 06-46 00 61 72.
Blijf voor de rest van uw leven Rookvrij en Fitter!