Fitness tarieven

We snappen dat de keuze voor een sportschool soms een lastige kan zijn. Iedereen heeft eigen wensen en bepaalde doelen u graag wilt realiseren. Daarom kun u gebruik maken van een gratis proeftraining waarin je de sfeer en het eerste deel van onze begeleiding kunt ervaren.

Bij Health Spa kiezen we bewust voor een andere aanpak en staan persoonlijk advies en begeleiding centraal. It's all about you!
 
Wij willen graag dat iedereen zichzelf kan zijn en zich prettig voelt. Wij doen in elk geval ons uiterste best om een fijne sfeer te creëren en alles in optimale conditie te houden. Om dat te bereiken ontkomen wij niet aan een aantal huisregels die gelden binnen ons gehele sportcentrum en voor alle bezoekers. De meeste regels spreken voor zich maar we willen wel graag dat iedereen ons reglement een keer heeft bekeken. Bekijk hier ons reglement en de algemene voorwaarden. 

​Bent u geïnteresseerd in onze faciliteiten en wilt u hier meer informatie over? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 070 323 56 29 of mail ons naar info@healthspa.nl.

 

Aanvraag tarieven

De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Lees onze Privacy Policy op onze website voor meer informatie.Onze actuele prijzen zijn te vinden via deze url: https://healthspa.nl/prijsinformatie
Delen: