Fitness

In onze healthclub hebben wij de allernieuwste fitness- en cardioapparatuur van het Technogym Wellness System: de Artis-lijn. Deze splinternieuwe trainingstoestellen garandeert u de allerlaatste innovaties op het gebied van cardio-training en spieropbouw.

Met dit systeem wordt er voor u een persoonlijk en effectief trainingsprogramma op maat worden gemaakt, geheel aangepast aan uw huidige conditieniveau en uw doelstellingen. Dit programma wordt opgeslagen op het draagbare Technogym System Geheugen (de TGS-sleutel).

De centrale computer houdt alle trainingsgegevens bij en geeft overzichtelijke grafieken van de trainingsperiode. Hieruit kunt u allerlei nuttige informatie aflezen, zoals uw calorieverbruik, Vo2max, hartfrequenties en trainingsduur.
Veel toestellen hebben een internetverbinding zodat u tijdens het trainen kan surfen op het web. Plug uw Iphone of Ipod direct in een toestel en u kiest uw eigen muziek of videoclips via het beeldscherm.

Tevens is Health Spa een van eerste ‘groene fitnessclubs’ in Nederland! Doordat u beweegt op de toestellen, we noemen dit ‘ Moves’,  wordt er energie opgewekt. Deze energie wordt hergebruikt in ons sportcentrum.

We houden ook een klassement bij wie de meeste energie per maand opwekt, dus………..
LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD!

klik dit aan voor het leaderboard…..

 

Delen: