​First edition “ Health Spa Zweetdruppels Festival ” GROOT succes....

Zondag 13 maart jl. hebben we met elkaar een spetterend eerste zweetdruppelfestival mogen beleven. Een groep enthousiaste steppende sporters gaat de battle aan met de sporters op de spinningfietsen. Op de met zorg uitgekozen plaatjes van Coos weet Danielle van haar groep in het eerste uur al het maximale te vragen. Tegenover werken ook de spinners zich volledig in het zweet.

Wat een feest dat dit weer kan en mag! Ook het tweede uur een daverend succes en de sfeer zit er goed in. Nu al blijkt deze spontane try-out een schot in de roos. Samen sporten verbindt en verbroedert. Na twee uur inspanning is het tijd om te ontspannen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Naast de sportieve deelnemers sluiten ook andere leden en collega’s aan. In onze mooie nieuwe club staat op de bar een overheerlijk en uitmuntend verzorgd buffet klaar met onder andere een heerlijke pompoensoep, een rijke salade en een geweldige vitello Tonnato. Ook gaan er diverse lekkere hapjes rond. Geweldig om te zien dat de ontmoeting en het gezellig samen zijn centraal staat. Dit is een mooi bewijs dat we meer zijn dan alleen een sportclub.

Dit smaakt naar meer,… We willen via deze weg iedereen bedanken die erbij was, de organisatoren bedankt voor het organiseren, Kamil ( restaurant at home ) Dank voor de fantastische hapjes en Casper en Suzan bedankt voor het faciliteren van dit zeer geslaagde evenement.

Op naar een vervolg!!