Frits Maas Remembered zondag 1 oktober 2023 Health Spa

Frits was een sportieve kerel, een reus van een vent die zijn energie kwijt kon als looptrainer bij Haag Atletiek en als lid van de Bekende sportschool Health Spa aan het Savornin Lohman plein. Helaas werd zijn leven beëindigd door een ongeneeslijke ziekte, hij overleed in maart van dit jaar.



Frits was een markante persoonlijkheid, die diverse moeilijke onderwerpen uit de wereldwijde en nationale politiek en de dagelijkse nieuwsgaring uit Den Haag en het land op humoristische wijze wist te benaderen en te bagatelliseren. Hij hield van onze sportschool, met name van het spinnen, maar was ook actief als hardloopcoach bij Haag Atletiek.



Op zondagmiddag 1 oktober is een middag ter nagedachtenis van hem in Health Spa gehouden, met een spinles o.l.v. Health Spa trainer Leonie van Leersum en daarna een gezellig samenzijn. 25 spinners hebben eerst flink gezweet en daarna hebben meer dan 30 bekenden van Frits herinneringen opgehaald onder het genot van een drankje en een hapje.
Het was weer eens duidelijk dat er op de Health Spa een cultuur bestaat waarbij sporters graag met elkaar na het sporten genieten van een kopje koffie, thee, een shake etc. We gaan na de sportieve inspanning in de sociale modus. Het is er heel gezellig.



We danken eigenaar Casper voor het beschikbaar stellen van zijn school na sluiting op zondag en zijn medewerkers Leonie en Fay Pronk voor hun fijne hulp.