SPINNING 4 WAR CHILD

Ik ben Frederique Ravelli, leerkracht van groep 8 op basisschool de Parkiet. daarnaast ben ik vrijwillig voorlichtster bij War Child en vier ik dit jaar mijn 10 jarig jubileum. 
In de afgelopen 10 jaar heb ik heel wat scholen bezocht, acties helpen opzetten en begeleiden en vele bijzondere cheques in ontvangst mogen nemen.
Ik vierde dit jubileum door samen met familie, vrienden en sportclubgenoten  in actie te komen voor de kinderen in oorlog die het zo hard nodig hebben.
Al jaren laat ik me 2 keer per week volledig afmatten in de “spinningles van Coos”, dansend op de fiets werk ik me dan in het zweet en geniet ik van zijn “disco-fiets-feestjes” bij Health Spa. 

Dit was de kans voor mijn vrienden en familie om het ook een keer te ervaren en tegelijkertijd War Child te steunen!
Op 4 feb kreeg ik het voor elkaar om 35 mensen in actie te laten komen door een uur lang te “spinnen4WarChild”.
De voorwaarde was dat je voor elke kilometer die je fietste €1,00 doneerde aan War Child, met een minimum bedrag van €20 pp.
Ik stelde een streefbedrag van €750 voor, maar door al het enthousiasme van de deelnemers die zich op hun beurt ook weer lieten sponsoren, staat de teller inmiddels op bijna €2500 en nog niet alles is binnen. 

Ik ben ontzettend trots op dit resultaat en natuurlijk bijzonder dankbaar dat Casper Visser en Coos van Haaften deze actie geheel zonder kosten hebben gesteund. 
Voor meer info zie deze link