Ons verhaal

Over ons,…
 
Health Spa Wellness bestaat sinds 1975 en is in de loop der tijd uitgegroeid tot één van de grotere sportcentra in de regio. Onze club ligt tussen Kijkduin en het Haagse centrum in het winkelcentrum van het Savornin Lohmanplein. Hier biedt Health Spa haar klanten een breed programma aan met vele mogelijkheden om te sporten en te ontspannen.
 
Wij richten ons met alle collega’s op de totale gezondheid van onze leden. Dit betekent voor ons dat we streven naar balans tussen de voor ons vier belangrijkste pijlers: voeding, mentale en fysieke gezondheid en rust. Binnen onze begeleiding staat kwaliteit, persoonlijke zorg & aandacht centraal. Met onze kennis en kunde verzorgen wij een grote diversiteit aan trainingen, zowel individueel als in groepsverband. Wij bieden uitzonderlijke wellness faciliteiten en kunnen wij u ondersteunen met de inzet van onze voedingsdeskundigen, lifestyle coaches, diëtiste en fysiotherapeuten.
 
Aandacht voor jezelf is belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om u op uw gemak te laten voelen binnen onze club. Naast het sporten, de sauna’s en het zwembad, de massages en de beautysalon, vinden wij het ook belangrijk dat we elkaar ontmoeten. Daarom is onze gemeenschappelijke ruimte ook het hart van onze club. Hier kunt u ontspannen na inspanning, worden regelmatig clubavonden georganiseerd en wordt er met elkaar na het sporten een borrel gedronken. De onderlinge verbinding en de sociale component is voor ons een prioriteit. Niet alleen binnen onze club stimuleren we dit, ook de motortochten, de fietsweekenden en de georganiseerde jaarlijkse activiteiten zijn hier voorbeelden van.
 
Lounge bar en receptie
Bij binnenkomst wordt u vriendelijk ontvangen door onze medewerkers in de loungebar / receptie. U kunt direct gaan sporten of gebruik maken van onze sauna’s en het zwembad. Maar u kunt ook genieten van de gezelligheid samen met de andere leden onder het genot van een hapje of een drankje.  
 
Vakbekwame begeleiding
Onze medewerkers staan altijd klaar klanten te begeleiden. Dat kan een vraag zijn over het gebruik van de apparatuur, een vraag over voeding of een training of zelfs het doen van een health checkup (op afspraak). Op basis hiervan kan advies worden gegeven over voeding en/of een best passende training.
 
Individueel of in groepsverband
Bij Health Spa kan individueel gesport worden, maar ook in groepsverband. In de grote zaal worden vrijwel continue groepslessen gegeven variërend van eenvoudige inspanningsoefeningen tot complexe trainingen met choreografie. Ook spinning (fietsen) behoort tot de mogelijkheden. 
 
Voor jong en oud
De klanten van Health Spa vormen een mooie afspiegeling van de regio. Jong en oud sporten in een gemoedelijke sfeer, iets waar veel waarde aan gehecht wordt. 
 
Personal Trainers 
Heeft u zich een speciaal doel voor ogen gesteld, of bent u op zoek naar die extra stimulans dan is een persoonlijke trainer wellicht iets voor U. Health Spa heeft meerdere persoonlijke trainers tot haar beschikking met wie u afspraken kunt maken. Zij kunnen u in raad en daad bijstaan om uw doelstelling te bereiken. Bekijk op onze speciale pagina voor de mogelijkheden.