Health spa groepslessen

Health Spa heeft een rijk aanbod aan groepslessen:


Total body work-out:
In deze groepsles worden high impact aerobic en oefeningen gecombineerd. De tijd vliegt voorbij tijdens deze authentieke en actieve workout!

Zumba:
Lekker swingen op latin music met goed te volgen passen en nog fit en slank worden ook! Dat is Zumba, dé hit uit Amerika.

Spinning:
Is de groepsles waarbij je fietst op het ritme van krachtige en opzwepende muziek. Met spinning kan je in korte tijd je conditie en uithoudingsvermogen enorm verbeteren. Je bepaald zelf de weerstand van je fiets en train je op je eigen niveau. Tijdens deze interval- en/of duurtraining in groepsverband waan je je op de Alpe d’Huez!

Pilates:
Is een trainingsmethode waarbij stabiliteit, houding, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het accent ligt op het trainen van de ‘core’ ofwel romp en buikspieren.

Yoga:
Ontstond ruim 4.000 jaar geleden in India, het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent ‘eenheid’ of ‘samenbrengen’. Het was een manier om tot een diepere staat van meditatie te komen. Met Yoga leer je om je lichaam, geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. Iedereen die aan yoga doet, op wat voor niveau dan ook, brengt veranderingen aan in zijn of haar stemmingen. Je zorgt er voor dat je geest meer in balans komt en je minder emotionele druk ervaart.