Leonie van Leersum

'Een gezond gewicht, een sterker en fitter lichaam? Samen bepalen en behalen we jouw doelstelling!'

Is afvallen, meer bewegen en/of een sterker en fitter lichaam al jaren jouw voornemen. Dit keer lukt het je wel! Ik ben de stok achter de deur, je eet-, beweeg- en leefstijlspecialist én je mentale coach. 
Door je te begeleiden, motiveren en coachen op een manier die het beste bij jou past, zowel tijdens als tussen de trainingssessies door, ben ik ervan overtuigd dat jij jouw voornemen(s) realiseert.
We bepalen samen niet alleen wat jouw lange termijn doelstelling is, maar ook stellen we korte termijn doelstellingen vast. Dit zorgt er voor dat je gedurende het proces gemotiveerd blijft, en het brengt je stap voor stap richting jouw einddoelstelling.  

Mijn kracht is dat ik onverdeelde aandacht heb voor mijn klanten en iedere training weer een training op maat lever. Ik ben leergierig en alle kennis die ik heb opgedaan, en nog altijd opdoe, deel ik graag met jou. Niet alleen over trainen maar ook over voeding. Want naast een passend trainingsprogramma is gezonde voeding en een goede levensstijl van groot belang. http://www.gostrong.nl/Lees verder......

Informatie aanvragen