Personal training uitleg

Heeft u een doelgericht resultaat? Dan is personal training de manier om dit resultaat te behalen! Onze personal trainers weten als geen ander dat ieder mens en ieder lichaam uniek is. Uw doel vraagt dus ook om een unieke en persoonlijke aanpak. Wij zorgen samen met de nieuwste technologieën voor de juiste aanpak voor uw lichaam en geest.

Begeleiding is meer dan een trainingsprogramma

Al onze leden krijgen de gelegenheid om gebruik te maken van onze begeleiding met eventueel leefstijl advies. Het is van belang om te zorgen voor een advies op maat. Om dit doel te kunnen bereiken is er tijd nodig om u goed te leren kennen. Wij starten daarom altijd met minimaal 4 personal trainingsessies in de eerste maand. Tijdens deze trainingen leren wij hoe u denkt over gezondheid, gedrag en leefstijl. Op het moment dat we vervolgens elke twee maanden uw vooruitgang monitoren en trainingsprogramma's op het juiste niveau brengen, kunnen wij naast het trainen op zich, ook advies en uitleg geven over de drie aspecten gezondheid, gedrag en leefstijl. Volgens ons is een goed balans tussen deze factoren bepalend voor de kwaliteit van uw resultaat.

Blijf gemotiveerd

Gemotiveerd en uitgedaagd blijven is vaak een van de lastigste opgaven van fitness. Een personal trainer stimuleert u en zorgt ervoor dat deze opgave u beter af gaat. Bij Health Spa kunt u kiezen uit verschillende gecertificeerde personal trainers. Degene waar u een klik mee heeft of het beste bij u past gaat er samen met u voor zorgen dat we uw doel(en) behalen!

Het traject

Wanneer u kiest voor een persoonlijke begeleiding heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit reguliere begeleiding en intensieve begeleiding. Voor de intensieve begeleiding maken wij gebruik van het Actief-NL I-Fitnessplan, de B&M Stoppen met Roken cursus of De Beweeg Therapie; training met een medische wijze. Wanneer u interesse heeft in een intensieve begeleiding kunt u dit tegen een extra vergoeding verkrijgen via de bij ons aangesloten personal trainers.

Vanzelfsprekend zijn onze personal trainers begeleidend en adviserend. U bepaald zelf het traject waar u behoefte aan heeft. Wij werken als een team en zullen u hoe dan ook zo goed mogelijk ondersteunen.

Kies uw personal trainer

Wie kan u beter vertellen hoe de personal trainer te werk gaat dan zij zelf? U kunt daarom voor meer informatie altijd bij hen terecht: Onze personal trainers zijn: Elke trainer heeft een eigen introductie om u een idee te geven wie zij zijn en wat ze doen. Voor deze introductie kunt u de personal trainer waar u meer over wilt weten aanklikken.