Health check

Wanneer u op zoek bent naar een betere versie van uzelf en dus naar een gezondere leefstijl zullen we beginnen met een Healthcheck. Deze check bestaat uit een aantal tests en geeft weer hoe het staat met uw huidige fitnessniveau en fysieke gezondheid. Op basis van de meetresultaten uit de test en uw doelstellingen stellen wij vervolgens een persoonlijk beweegplan samen voor een optimaal resultaat. De check bestaat onder andere uit:

  • Een uithoudingsvermogen-test
  • Check van lichaamssamenstelling
  • Een bloeddruktest
Naast diverse tests vinden wij het belangrijk dat we u goed leren kennen. Op deze manier is het mogelijk om na afloop van de Healthcheck, een leefstijltraject aan te bieden. Dit traject zorgt ervoor dat u nog beter in staat bent om uw doelstelling(en) te bereiken.

Is lidmaatschap verplicht?

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Healthcheck op het moment dat u lid bent, maar ook wanneer u geen lid bent van onze club. Op het moment dat u wél lid bent zullen wij de Healthcheck iedere twee maanden herhalen en zullen wij na afloop met u de resultaten bespreken. Op deze manier is er een goed overzicht van de vooruitgang van uw doelstelling(en).

Wat is de kwaliteit van onze Healthcheck?

De metingen van de Healthcheck worden uitgevoerd aan de hand van gecertificeerde apparatuur van onder andere Technogym, Omron, Tanita en Polar. De kwaliteitsproducten van de desbetreffende merken zijn afgestemd op onze manier van werken voor een optimale prestatie.

Naast reguliere sportschool zijn wij ook erkend Fitvak, Leefstijl & Preventiecentrum. Dit houdt onder meer in dat wij volgens de richtlijnen van Rijkinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het Voedingscentrum en het American College of Sports Medicine (ACSM) werken.